fbpx
Skip links

Airsoft Arena nov sponzor EPICENTER LAN 6

Ljubljana, 30. april 2015  – Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja novega sponzorja prihajajočega dogodka EPICENTER LAN 6, ki bo potekal 23. in 24. maja 2015 v prostorih Gimnazije Celje – Center, Airsoft Arena Maribor.

 

Dve 5-članski zmagovalni ekipi na dogodku bodo nagradili z boni za brezplačno igranje airsofta na notranjem poligonu za Planetom Tuš v Mariboru. V posamezno nagrado je vključeno:

  • 500 BB kroglic 0,20g
  • Visoko kvalitetno repliko puške (AK47 – M4A1) ali pištolo (1911)
  • Zaščitno obleko
  • Zaščitna očala z masko (po želji tudi podkapo in rokavice)
  • Sodnik na poligonu

 

Kaj je sploh airsoft?

Airsoft je taktična bojna igra, v kateri igralci doživijo prave bojne situacije, ponavadi v bojnih skupinah – oddelkih. Airsoft je primeren je tako za rekreacijo, kot tudi za športno tekmovanje. Namen igre je izločiti vse nasprotnike, ali opraviti vse dane naloge v danem scenariju (več v zavihku “Vrste iger”). Igralci v airsoftu uporabljajo tipično vojaško opremo, da so čim bolj podobni pravim vojakom oz osebam, ki jih predstavljajo v scenariju (CT, teroristi)… Igra se igra zaradi veselja in zabave in temu so tudi podrejena vsa pravila.Airsoft Arena Maribor

 

Obiščite jih na Preradovičevi ulici 22 za Planetom Tuš v Mariboru. Za samo igranje je potrebna predhodna rezervacija termina na 040 581 995 ali na [email protected]. Spletna stran je na voljo s klikom na spodnjo povezavo:
www.airsoftarena.si

 

 

O Društvu za elektronske športe – spid.si:
SPID.si je organizacija namenjena širjenju elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Cilji delovanja društva so združevati profesionalne in rekreativne športnike ter prijatelje športa z namenom organiziranja športno – rekreativnih aktivnosti članov društva in drugih zainteresiranih ljudi, promocija elektronskih športov, gojenje zanimanja za podrobnejše spoznavanje elektronskih športov, posredovanje informacij s področja elektronskih športov, organizacija rednih tekmovanj, omogočanje članom, da se ukvarjajo s športom, gostovanje igralnih strežnikov za zabavo in tekmovanje, idr.